Ötpróbával otthon! 60. nap

Sziasztok, Csabai-Kaskötő Brigi vagyok, a vasárnapi „kihívás felelős”. Hihetetlen, de eljött ez a mai nap is. Immár a 60., egyben utolsó „Ötpróbával otthon” kihívás következik.

Nem mondom, hogy könnyű időszak áll mögöttünk, hiszen mindenki élete megváltozott, valamelyest a „feje tetejére állt”. Mégis TI, Kedves Ötpróbázók, akik Velünk tartottatok, és mi, az Ötpróba szervezői csapata is próbáltuk aktívan, sportolással és természetesen pozitív hozzáállással átvészelni ezt a kicsivel több, mint 2 otthon töltött hónapot.

A mai utolsó kihívás különleges lesz, hiszen a nevünkhöz híven 5 próbából/kihívásból fog állni, ami 5 különböző mozgásformát tartalmaz, melyeket az elmúlt hetekben már megismerhettetek. Ezek a következőek:

1.: https://otprobatokioba.hu/otprobaval-otthon-43-nap/

2.: https://otprobatokioba.hu/otprobaval-otthon-19-nap/

3.: https://otprobatokioba.hu/otprobaval-otthon-44-nap/

4.: https://otprobatokioba.hu/otprobaval-otthon-21-nap/

5.: https://otprobatokioba.hu/otprobaval-otthon-55-nap/

Aki teheti és van kedve, na meg ereje is hozzá az nyugodtan megcsinálhatja akár mind az 5 kihívásunkat!

DE a virtuális egység megszerzéséhez természetesen elég 1 kihívás teljesítése, a többi csak ráadás edzés! 😉

Az elmúlt 59 napban igyekeztünk igazán sokszínű, izgalmas, olykor-olykor vicces feladatokkal megmozgatni Titeket. Reméljük örömötöket leltétek kihívásinkban és kedvet kaptatok az újabbnál újabb mozgásformák kipróbálásához.

Bízom benne, hogy lassan az élet rendje újra a helyére áll és hamarosan az egyik Ötpróba eseményünkön személyesen is találkozhatok majd Veletek! 🙂

Magam és kollegáim nevében is búcsúzom.

Köszönjük, hogy Velünk voltatok.

Zárul a #ötpróbávalotthon kampánysorozatunk!

Vigyázzatok magatokra!