Ötpróbával otthon! 21. nap

Sziasztok! Újabb 7 nap telt el, immár a harmadik hét végén járunk. A #ötpróbávalotthon mai kihívását ismét én, Timo, hozom.

Hogy bírjátok a kihívásainkat? Irodánk dolgozói szerencsére elég kreatívak, így nap, mint nap, más és más feladatokkal találkozhattok, reméljük, élvezitek ezeket és örömmel mozogtok Velünk együtt. Természetesen az lenne a legideálisabb, ha minél előbb véget érne a járvány és újra személyesen teljesítenétek saját szervezésű – vagy az Ötpróba naptárban szereplő eseményeinken. Hamarosan ennek az ideje is eljön és biztosak vagyunk benne, hogy motivációtok sokszorosával indultok majd neki a versenyeknek.

Addig viszont meg kell, hogy elégedjetek Velünk és a mi, otthoni feladatainkkal. Én ma, egy újabb ügyességi játékot hoztam Nektek. Nem tudok elszakadni a „labdáktól”, amit most ismét egy WC papír guriga fog helyettesíteni. A kollégáim szeretettel emlegetnek fel Nekem egy nyári, gyerektábori emléket, amikor is KIDOBÓST játszottunk. Nekik különösképpen küldöm most ezt a kihívást.

A spanyol kézilabda válogatottak tagjai egy kihívást indítottak el még március közepén az Instagramon. A kihívás neve magyarul így hangzik: #dobdatekercset.

Helyezz el három guriga WC papírt egy tetszőleges helyre, mely kb. derékmagasságban van hozzád képest, és úgy 5-6 méterre Tőled. Egy gurigát fogj a kezedbe és semmi más dolgod nincs, mint azzal az egy gurigával ledönteni a tornyot.

Nézzük is meg, hogy csinálja ezt Gonzalo Pérez de Vargas, az FC Barcelona csapatának kapusa.

 

View this post on Instagram

 

Aki esetleg nehezítene a feladaton és egy lépéssel tovább menne, az megpróbálhatja egy ún., NO LOOK SHOT-tal is, ahogyan teszi ezt a Mol-Pick Szeged jobbátlövője, Jorge Maqueda.


Célozzatok jól, jó szórakozást!