Ötpróbával otthon! 50. nap

Fotó forrása: Szilveszteri Vizesgála, 2017, Tüske Uszoda

Sziasztok, Ecsedi Zsuzsi vagyok és ma én hozom a #Ötpróbávalotthon kampányunk újabb feladatát. 🙂

50 napja csináljuk együtt a gyakorlatokat a #Ötpróbávalotthon kampány részeként. Emlékeztek még, hogy az első nap jógát hoztam Nektek? (Aki lemaradt róla, itt elolvashatja a cikket.) Köszönjük, hogy nap mint nap velünk vagytok és figyelitek a bejelentkezéseinket!

Sokat gondolkoztam azon, hogy mi is legyen a mai feladat, hiszen az 50. kihívás megérdemelne egy nagyobb “felhajtást.” Reggel arra gondoltam, hogy összesítem Nektek az eddigi feladatokat és mindenki választ majd egyet belőle és megmutathatja, hogy mi volt a kedvence. De aztán rájöttem, hogy ez nem lesz jó. Tudom, hogy az Ötpróbázók szeretik a kihívásokat és várják minden nap, hogy mit találunk ki.

Miközben törtem a fejem a mai megoldáson, képeket gyűjtöttem egy kampányunkhoz régebbi eseményeinkről. Ekkor jött a “megváltó” gondolatom. Megláttam egy képet az Európa bajnok úszónkról, Jakabos Zsu-ról a 2017-es Szilveszteri Vizesgála rendezvényünkön a sárkányhajós versenyszámban. És véletlenek ugyebár nincsenek… Pont tegnap találkoztam az online edzéseivel, melyben saját testsúlyos gyakorlatokat mutat be “Quarant-times” elnevezéssel. Így kedves Ötpróbázók, nincs más hátra, csak előre. 🙂 Ma ez a gyakorlatsor vár Rátok, egy 3×9 perces edzés. Bemelegítés és nyújtás ne maradjon el! 😉

Szép napot! 🙂

ÍME JAKABOS ZSUZSANNA VIDEÓJA: