Ötpróbával otthon! 1. nap

Sziasztok, Ecsedi Zsuzsi vagyok, az Ötpróba programsorozat marketingvezetője. A következő időszakban kollégáimmal minden nap bejelentkezünk majd, ma startol az Ötpróbával otthon! kihívásunk.

Tudjuk, hogy mindenkinek nehéz, hiszen nem egyszerű helyzetbe kerültünk. Múlt hét pénteken éreztem azt először, hogy zsong a fejem ettől a helyzettől, minden nap változás van, és egy dolgot nem szeretek, ha egy helyben állunk és toporgunk. De most ez egy olyan időszak mikor sokan megtanulunk új helyzeteket kezelni.

Fontos, hogy az elménk és a testünk is rendben legyen, mert ha teret engedünk a negatív gondolatoknak, akkor elkezdünk legyengülni. Így én úgy döntöttem, hogy egy kis meditációt hozok Nektek a mai napra, hogy mindenki kezdjen el lelassulni egy picit, ennek van most itt az ideje.

Ma reggel a következő gyakorlattal indítottam a napot:

Ez egy kezdő gyakorlatsor, így bárki meg tudja csinálni. Tudom, hogy az internet és a közösségi oldalak tele vannak jóga pózokkal, de ne ijedjen meg senki, én csak egy egyszerű gyakorlatsort hoztam mára. 🙂 Mivel régóta tervezem, hogy jobban elmélyülök a jógázásban, lehet, 1-2 hét múlva bekeményítek… 😀 (Tudom, hogy most a kollégáim otthon jót nevetnek ezen, hiszen én a mozgás terén az iroda fekete báránya vagyok. De majd csak pislognak hetek múlva. 🙂 ) Mivel gyönyörű tavaszias idő van és egy kis kerttel rendelkezik a lakásunk, így itt végeztem el a gyakorlatsort. Nagyon feltöltött, kicsit ki tudtam kapcsolni végre és átmozgatta a hátam is.

A home office-t pedig így folytattam utána:

24 óra és jön a következő otthoni mozgás tipp, hogy a virtuális egységeket gyűjthessétek!

Maradj otthon, mozogj otthon, mozogj a közösség erejével, sportolj az Ötpróbával! Vigyázz magadra és a szeretteidre!