Ötpróbával otthon! kihívás játékszabályzat

Amíg a rendezvények szünetelnek, szeretnénk, hogy ha Te sem maradnál mozgás nélkül, így egy kihívásra invitálunk Téged. #ötpróbávalotthon

Minden nap, a közösségi oldalunkon ajánlunk egy tippet Neked, hogy mit sportolj otthon az adott napon. Neked nincs más dolgod, mint megcsinálni a napi gyakorlatsort. Tudod mi lesz a legjobb az egészben? Virtuális egységeket gyűjthetsz, ha elvégzed a napi otthoni mozgást.

Fontos kiemelni, hogy ez a kihívás nem része a tokiói olimpiáig tartó pontgyűjtésnek, ez egy otthoni kihívás az alatt az időszak alatt, amíg otthon tartózkodunk, és a rendezvények szünetelnek. Bárki részt vehet benne, azok is, akik nem tagjai az Ötpróba programsorozatnak – a lényeg, hogy kicsit színesebbé, ezáltal elviselhetőbbé tegyük a jelenlegi feszült helyzetet.

Virtuális egység:

Amennyiben 24 órán belül teljesíted a napi kihívást és kommentálsz róla egy képes/videós beszámolót a poszt alá, abban az esetben 2 egységet kapsz.

Ha más mozgásformát választasz aznap, de megosztod Velünk, mi jutalmazzuk azt is: 1 egység jár majd érte.

Fontos megjegyezni, hogy minden képen, vagy videóban látszódnia kell az aznapi dátumnak – légy kreatív!

24 óránként lezárjuk a napi posztok alatti kommentek összegzését és összeadjuk, ki, hány pontot szerzett.

Mit nyerhetsz vele? A legfontosabb, hogy otthon maradtál és tettél azért, hogy segítsd a vírus terjedésének megállítását. E mellett a testi és lelki egyensúlyod is rendben lesz, a rendezvények időszakára nem lustulsz el. A TOP20 legtöbb egységet gyűjtők közül sorsolunk majd 3 főt, akik 1-1 futócipővel lehetnek gazdagabbak, további 7 fő pedig 1-1 BBU nevezést nyert az őszi eseményeink valamelyikére.

Maradj otthon, mozogj otthon, mozogj a közösség erejével, sportolj az Ötpróbával! Vigyázz magadra és a szeretteidre!

Figyeld az oldalt, ma kezdünk!