Még több Ötpróba-pont a GeoGO-n

Az Ötpróba továbbra is igyekszik biztosítani a biztonságos sportolás lehetőségét, ezért a tavalyi évhez hasonlóan újra lehet virtuálisan megtartott eseményeken pontot szerezni.

Legutóbb arról számoltunk be, hogy a GeoGO webalkalmazáson létrehozott Ötpróba-Maradj Fitten program útvonalain már instant teljesítésekkel is lehet gyarapítani az Ötpróba-pontok számát, most pedig újabb jó hírrel tudunk szolgálni. A sajnálatos járványhelyzet következtében sorra maradnak el az év elejére tervezett szabadidősport-rendezvények, ezért sok szervező dönt úgy, hogy az eseményét virtuálisan fogja megtartani.

Sorozatunk szorosan együttműködik a GeoGO-val, ezért a módosított részvételi szabályzatunkban foglaltak értelmében azokon a virtuális rendezvényeken lehet majd innentől pontokat gyűjteni, amelyek a GeoGO oldalra, illetve az Ötpróba folyamatosan frissülő virtuális eseménynaptárába feltöltésre kerülnek.  Fontos kiemelni, hogy az így, tehát a GeoGO oldalon keresztül egy naptári hónapban virtuális összegyűjthető pontok száma legfeljebb 4. Ebbe egyaránt beleszámítanak a virtuális eseményeken, valamint a Maradj Fitten-útvonalakon teljesített távokért járó pontok is – tehát, a félreértések elkerülése végett: a két említett módon együttesen gyűjtött pontok száma sem haladhatja meg a négyet havonta.

Szintén fontos hangsúlyozni, hogy innentől virtuálisan csak azok tudnak pontot gyűjteni, akik a már meglévő Ötpróba-regisztrációjuk mellett a GeoGO oldalon is rendelkeznek profillal, amelyben egyedi Ötpróba-azonosítószámukat is megadták. A lényeg, hogy az adott útvonal vagy esemény teljesítésének megkezdése előtt már legyen kitöltve a résztvevő GeoGO profiljában az Ötpróba-azonosítószámra vonatkozó rész.

Irány a GeoGO, és a virtuális pontgyűjtés!