MARADJ FITTEN!

A Maradj Fitten! fő célja, hogy rendszeres mozgásra bírja a szabadidő-sportolókat a környékükön, akik Ötpróba-pontokkal is gyarapodhatnak a teljesítéseiket követően.

A program állomásai könnyen elérhetők, nagyvárosok közelében találhatók, időben azonban korlátozott a sorozat, hiszen Ötpróba-pontszerzés tekintetében csak augusztus 15. napjáig tart. A kijelölt pályákon futva, túrázva és kerékpározva lehet majd teljesíteni a meghatározott távokat, az állomások sora pedig folyamatosan bővül: a szervezők terve, hogy valamennyi megyében lehessen szervezett keretek között mozogni.

A teljesítések igazolásához semmi más nem kell, csak egy okostelefonon engedélyezett helymeghatározás funkció, egy regisztráció a GPS alapú mérést végző felületen, illetve egy előzetes nevezés, amely során kérjük, ne felejtsd el Ötpróba-azonosítószámodat, hogy jóvá tudjuk írni a pontjaidat. Ha megtetszett a program, ITT tudsz bővebb információkhoz jutni és részt venni rajta.

A Maradj Fitten! program pontszerző állomásai folyamaton frissülnek, ezért érdemes gyakran felkeresni az eseménynaptárunkat, hogy tájékozódhass a lakóhelyedhez legközelebbi pályáról. A pontgyűjtés részletes szabályait pedig ITT találod. Jó sportolást!