GeoGO: innentől hat pont szerezhető!

Jelenleg kizárólag a GeoGO oldalon lehet Ötpróba-pontokat gyűjteni, mostantól azonban nem csak havi négyet.

Sajnos a koronavírus-járvány következtében hazánkban általános rendezvénytilalom lépett életbe, amely a szabadidősportra is erőteljesen rányomja a bélyegét. Sorra maradnak el az Ötpróba naptárában szereplő események, ezért a virtuális „útvonalakra” helyeződött át a fókusz. Pontot gyűjteni jelenleg az Ötpróba kezelésében álló GeoGO webalkalmazáson keresztül lehet, egyrészt virtuális eseményeken, másrészt a Maradj Fitten program útvonalain, instant teljesítések által.

A virtuális és instant ötpróbázással eddig havonta legfeljebb 4 pontot lehetett összesen fejenként összegyűjteni a részvételi szabályzatunk értelmében, azonban a sok-sok felhasználói levélben megfogalmazott igénnyel egybecsengve mostantól ezt a limitet megemeljük, és 6 pontban maximalizáljuk az abszolválható havi GeoGO-egységek számát. Reméljük, ezzel az intézkedéssel még több Ötpróbázó motivációját sikerül erősítenünk a garantált jutalmak, illetve a melegítő eléréséhez.

Az új szabályok visszamenőleg, már 2021. január 1-től érvényesek, tehát aki az esztendő első hónapjában teljesített virtuális vagy Maradj Fitten-útvonalakat, ne lepődjön meg, ha a következő napokban gyarapodni fog a pontjai száma. A szabály értelmében a koruk vagy a fogyatékosságuk következtében többletpontra jogosultak szintén 6 ponttal gyarapíthatják legfeljebb egységeik számát egy-egy GeoGO-teljesítést követően.

A fentebb részletezett pontszámítás hatálya egyelőre visszavonásig él, a rendkívüli jogrend megszűnése, illetve a szigorító intézkedések visszavonása után közleményben fogunk tájékoztatást adni a folytatást illetően. Addig is minél több virtuális és instant pontot kívánunk mindenkinek!