Újra vízre szállnak a sárkányok

Tudod már hogyan kösd össze a kellemest a hasznossal? A meleg, nyári hónapok kitűnő lehetőséget biztosítanak egy-egy evezős túra teljesítésére, mely a családoknak, baráti társaságoknak kifejezetten ajánlott szabadidős program, de a „pontokra éhes” Ötpróbázóinknak is kihagyhatatlan ajánlat.

Akár még csak kacérkodsz az evezőlapáttal, akár már gyakorlottnak mondhatod magad, az Ötpróba sárkányhajós edzései és teljesítménytúrái mindkét csoport tagjait megcélozzák.

Kipróbálnád magad a vízen? Szívesen dolgoznál csapatban? Megszereznéd első pontjaidat? Irány a Budapesti Evezős Egyesület Vízitelepe, ragadj lapátot, eddz sokadmagaddal és máris magadénak tudhatsz 1 Ötpróba pontot, mely aranyat érhet a tokiói sorsjegy és a melegítő eléréséhez.

Merészebb vagy? Kimozdulnál a Népsziget biztonságából? Jelentősen növelnéd evezés pontszámaidat? Sárkányhajós teljesítménytúráink Neked valóak. Fedezd fel Zebegény, Esztergom vagy éppen a Lupa-sziget környezetét, csodáld meg panorámáját és húzz (bele) az Ötpróba-pontokért!

További információ és nevezés: https://nevezes.otprobatokioba.hu/sarkanyhajo-fooldal/