Tanulj evezni az Ötpróba sárkányhajós edzésein!

Gyakran halljuk ötpróbázóinktól, hogy fejtörést okoz a kajak-kenu pontok megszerzése, hiszen sokan még sosem vagy csak elvétve eveztek. Te is közéjük tartozol? Akkor ennek örülni fogsz: megvan a megoldás. Elhatároztuk, hogy sárkányhajós edzésekkel segítünk a tanulásban. 

Ha ötpróbázol, akkor tudod, hogy a legértékesebb ajándék, a 60 pontos melegítő megszerzéséhez mind az öt sportágban pontokat kell gyűjtened – így a kajak-kenu sem maradhat ki. De ha egyszer ráérzel az ízére, akkor már nem is szeretnéd kihagyni többet az életedből, ezt megígérhetjük.

Rutint szerezni most könnyebb, mint valaha: már elérhetőek ugyanis budapesti edzéseink hétköznap és hétvégén, ahol profi edzők segítségével ismerkedhetsz az evezéssel. Nem leszel egyedül, igazi csapatmunka vár rád: egy-egy 20 személyes sárkányhajóban lapátolhatsz más ötpróbázókkal együtt. Ha belejöttél, akkor pedig élesben is kipróbálhatod, mit tudsz, hiszen mostantól a pontszerző evezős eseményeken ötpróbás sárkányhajókban is versenyezhetsz. A pontszerzés egyszerűbb már nem is lehetne!

Szállj velünk vízre, és evezzünk együtt! Jelentkezz most!