SUP túra a Dunán klasszis sportolóinkkal

Ma hajnalban SUP evezést szerveztünk a Dunán klasszis sportolóink részvételével. Újító jelleggel csatlakozott az Ötpróba-sorozathoz a SUP sportág; ennek alkalmából rendeztünk evezést a Római-part és a Parlament közötti szakaszon.

Az eseményen deszkára állt Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakos, volt szövetségi kapitány; Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó; Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos; Baji Balázs világbajnoki bronzérmes sprinter; Földházi Zsófia világbajnok öttusázó; Rédei Kata világbajnok vízilabdázó; Cseh László négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó; Hrutka János 24-szeres válogatott labdarúgó, Gyenesei Leila csapatvilágbajnok öttusázó, Horváth Noémi SUP-világbajnok és a sajtó képviselői.

A célunk továbbra is az, hogy a szabadidősport világában minél több ember mozogjon – mondta Kiss Gergely, az Ötpróba futónagykövete, és hozzátette, a SUP egyre népszerűbb, természetközeli, csapatban közösségi élményt ad, egyedül pedig akár komoly sportteljesítmény is lehet. (Forrás: MTI)

Ha kíváncsi vagy, hogy bajnokaink hogyan teljesítették a 10 km-es távot, közösségi oldalunkon található albumunkban megtalálhatod a képes beszámolónkat!

Klasszis sportolóink a helyszínt bejárták, most már rajtad a sor! Urald a vizet, járd be hazánk legszebb térségeit egy nagyszerű, sportos csapattal! Élvezd a szabadságot és szerezz pontokat!

SUP eseményeinket itt találod!