Ötpróbával otthon kihívás!

Egy pozitív gondolat sokat számít manapság. Azt, ami most körülöttünk zajlik, sajnos nem tudjuk megváltoztatni, de azon, hogy a mindennapjainkban megtaláljuk a jót, munkálkodhatunk. Ebben az Ötpróba, a közösség erejével fog segíteni.

Az élet nem állt meg, csak megváltozott. Közös érdekünk, hogy betartsuk a szabályokat, hogy legyünk felelősségteljesek, hogy csökkentsük a járvány terjedését és a veszélyhelyzet mértékét azzal, hogy OTTHON MARADUNK. Csak így tudunk majd minél hamarabb újra találkozni a rajtnál!

Példamutatásként és példakövetésként egy kihívást indítunk #ötpróbávalotthon címmel. Szeretnénk megmutatni, hogy hogyan lehet kihasználni az otthonlét „előnyeit”, hogyan maradhatunk pozitívak, hogyan tarthatjuk magunkat mozgásban, fitten, EGÉSZSÉGESEN.

Az elkövetkezendő időszakban minden nap jelentkezünk majd, tippeket adunk az otthoni sportolásra és erre szólítunk fel Téged is! Motiváld Te is a többieket, oszd meg Velünk, hogyan tartod magad formában, milyen eszközöket veszel igénybe az otthoni edzéshez, mi alapján készíted el edzésterved, hogyan találsz megoldást a kialakult helyzetre. Segítsük egymást a nehéz helyzetben, a közösség erejével. Együtt, könnyebben átvészeljük, csak pozitívan kell szemlélnünk a mindennapokat. Hozzászólásban várjuk az ötleteket, kép és/vagy videó formájában.

Azon beküldők között, akik a veszélyhelyzet ideje alatt Velünk tartanak majd és ezt bizonyítják is hozzászólásuk tartalmával, 3 db futócipőt sorsolunk ki, amire ősszel biztosan nagy szükség lesz majd a versenyeken!

Maradj otthon, mozogj otthon, mozogj a közösség erejével, sportolj az Ötpróbával! Vigyázz magadra és a szeretteidre!

Holnap kezdünk, figyeld oldalainkat! 😉