Ötpróbával otthon! 8. nap

Sziasztok, túl vagyunk az első héten, és a kollégák is pont körbe értek, most újra Zsuzsi jelentkezik. 🙂 Szuperek vagytok, gratulálunk, hogy ilyen sokan Velünk csináljátok a #Ötpróbávalotthon kihívást!

Mikor elindítottuk ezt a sorozatot, nem gondoltuk, hogy ilyen sokan Velünk lesztek és, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapunk majd. Reméljük, hogy segítünk a mindennapokat átvészelni és okozunk néhány vicces percet is.

Nehéz volt mára feladatot választani, mivel másfél napja borzasztó izomlázam van egy Rubint Réka edzésnek köszönhetően. 😀 Így nem is nagyon tudtam elképzelni, hogy mára, mi lenne az a feladat, ami nekem is jól esne. Átnéztem a 7 nap feladatait és volt egy gyakorlat, ami sokaknak tetszett. Ezt vettem elő ma én is, kicsit megfűszerezve. Ez nem más, mint a faltámasz, Szandra kézis erőnléti edzéséből. A közösségi oldalakon már láttam a napokban, hogy amúgy is van egy ilyen kihívás, hogy egy hétig napi 1 percig támaszd a falat.

Hát lássuk, milyen is ez Ötpróbás módra! 😀

A feladat egyszerű: támasszuk hátunkat a falnak és ülő helyzetben tartsuk magunkat. Minél mélyebbre megyünk, annál nehezebb a feladat. A legjobb, ha 90 fokos szöget zár be a combunk a lábszárainkkal. Az egyetlen, amire figyelni kell a feladat végrehajtásakor, hogy a térdünk ne menjen a bokánk elé, mert úgy árthatunk térdízületeinknek.

És most jön a lényeg. Keress a környezetedben egy kedves családtagot, aki minden eltelt perc után rád helyez egy nehezéket. Bármi, amit otthon találtok, jó lehet. Hidd el, a gyerekekre, vagy egy kedves családtagra ebben tuti lehet majd számítani. 🙂

Simán el leszek így egy darabig
Inkább egy nyújtás kellett volna mára.
Enciklopédia nincs?!
Miért találtam ki ezt az egészet?!
Persze, pakolj rám mindent.. IS
Biztosan jól végig gondoltam ezt az egész kihívást?!

Nálam a következő volt: egy perc sima támasz, majd jöttek a könyvek még egy percig a combra, ezután még egy perc múlva a két víz a kézbe és kar felemelve. A feladat elvégzése során az én páromat sem kellett félteni.. 😀 Még a csokit is a szemem elé tette, jó kis ösztönző nem mondom..:D De itt már nem bírtam tovább.

Készíts egy képet az utolsó állapotról és írd le, hogy hány percig bírtad ki, majd kedveskedj egy barátnak, rokonnak és hívd meg kommentben a kihívásra, hogy ők se maradjanak ki a jóból! 😉