Ötpróbával otthon! 53. nap

Sziasztok, Csabai-Kaskötő Brigi vagyok. Ismét eltelt egy hét, vasárnap van, és én újra jelentkezem.

Már javában túl vagyunk az 50. „Otthon ötpróbával” napon így bevallom nem mindig olyan könnyű újabbnál újabb gyakorlatokkal előrukkolni, tehát igyekszem nyitott szemmel járni, hiszen soha nem lehet tudni, hogy épp honnan lehet ihletet meríteni. 🙂

Szerencsére nekem most kedves kollegám Szélpál Tamás egyik nem is olyan régi kihívása adott ötletet.

Lássuk csak milyen eszközökre lesz a mai napon szükségetek!?

A nélkülözhetetlen „kellékek”-ért mindenki menjen be a konyhájába!

És még mielőtt valakinek felcsillanna a szeme és azt gondolná, hogy „de jó, a mai kihívás tuti valami egészséges étel főzése lesz”, na, az nyugodtan hesegesse el ezeket a gondolatokat.

Hiszen ma egy ügyességi feladat lesz „terítéken” nem pedig valami finom étel. 😀

Összesen 2 darab elem kell, hogy előkerüljön a konyhai polcokról vagy a kamrából, azaz egy serpenyőre és egy burgonyára lesz a mai napon szükség.

Ha visszaemlékeztek Tamás pár hete teniszezni hívott Titeket, én is majdnem hasonló mozgásformára gondoltam, csak épp egy kicsit másabb kivitelben.

Következzen a mai kihívás, remélem felkészültetek!?

Labda” jelen esetben burgonya ütögetés lesz a feladat egy serpenyő segítségével, ahogy a kép is mutatja a serpenyő külső részével (alja) kell, hogy érintkezzen a „labda”, ezzel is kíméljük belső teflon bevonatot..

Folyamatosan, minimum 30 mp-ig kell csinálni ezt úgy, hogy ne essen le közben a „labda”. Ha ettől tovább is megy, akkor ne hagyjátok abba, és majd mindenképp írjátok meg Nekünk mennyi lett a rekord!? Természetesen több próbálkozás is engedélyezett, a lényeg, hogy gyakoroljatok és tegyétek próbára az ügyességeteket!

Tudom, hogy sokan közületek rendelkeztek ping-pong ütővel vagy épp labdával, de most épp az a kihívás, hogy ezek nélkül kreatívan teljesítsétek a feladatot. Ha nincs épp otthon burgonya akkor mással is lehet ezt helyettesíteni, végszükség esetén akár a labda is előkerülhet.

A lényeg, hogy teljesítsétek a kihívást és mindenképp készítsetek erről fotót vagy videót. 😉

Kihívásra fel kedves Ötpróbázók!

Jó szórakozást!