Ötpróbával otthon! 51. nap

Sziasztok, Varró Barbi vagyok és újra péntek lett, tehát én hozom nektek az #Ötpróbávalotthon feladatot.

Biztosíthatok mindenkit, hogy március közepén mi sem gondoltuk, hogy több mint 50 napot itthon fogunk tölteni a lakásban és kihívásokat fogunk teljesíteni illetve együtt mozgunk veletek a karantén ideje alatt. Tényleg példaértékű, hogy naponta vagy akár hetente velünk tartotok és mozgásban tartjuk egymást az #Ötpróbávalotthon feladataival.

Átnéztem az elmúlt 50 napot és biztosíthatok mindenkit, hogy már nekünk is egyre nehezebb olyan kihívást találni, ami még nem szerepelt a palettán . Megnyugtatok mindenkit, hogy vannak még ötleteink a következő időszakra is, így bízom benne, hogy velünk tartotok majd a korlátozások végéig.

A mai napra egy kis csípőtolást hoztam nektek amihez nyugodtan használhattok kanapét vagy széket.

Csípőtolás: hanyatt fekvésben a lábunkat feltesszük az eszközre (step pad, kanapé, szék stb). Toljuk fel jó magasra a csípőt úgy, hogy csak a lapockánk felső része, nyak és a fej van lent a földön. Feszítjük meg a farizmunkat. Feladatsor 4 x 20 közte 1 perc szünet.

Haladóknak ajánlott az egylábas csípőtolás, ahol minden a fent leírtak szerint történik, csak az egyik lában kinyújtod, természetesen az ég felé

Hajrá mindenkinek, jó edzés kívánok !