Ötpróbával otthon! 49. nap

A hetedik #ötpróbávalotthon kihívás hét, hetedik napján, újra Timo jelentkezik.

Kolléganőm, Ecsedi Zsuzsi holnapi kihívásával immár majd 50 napja „dolgozunk” fittségünkön együtt, Veletek. Bárki, bármennyi gyakorlatot is végzett el ez idő alatt, az mindenképpen megsüvegelendő. 🙂 Együtt teljesítve könnyebb is átvészelni ezt az időszakot, ami már ígyis nagyon hosszúra nyúlt, de talán most már látjuk a fényt az alagút végén és hamarosan a „valódi” életben is találkozhatunk versenyeinken. Még tartsatok ki!

A 7-es szám bűvöletében, egy nappal a jelentőségteljes 50. nap előtt, egy igazán különleges feladatot hoztam Nektek. Ami ráadásul nem is egyszerű, bekeményítettem. 🙂

A hétvégén kicsit kutattam a laptopomon és rátaláltam a főiskolai tananyagjaimra. Az egri, Eszterházy Károly Főiskola sportszervező szakán végeztem és sok gyakorlati órán kellett részt vennem a 3 év alatt.

Az egyik ilyen a gimnasztika volt, azon belül is a 64 ütemű szabadgyakorlatot kellett betanulni, memorizálni a lépéseket és előadni a vizsgán. Ezt a „finomságot” hoztam el Nektek most. 🙂

A képen láthatjátok „pálcikaember” rajzokkal a mozdulatokat és az ütemeket 8 részre bontva, de lentebb (a gombra kattintva) a leírást is megtalálhatjátok, ahol lépésről lépésre tudjátok követni az utasításokat a helyes végrehajtáshoz.

LEÍRÁS

Természetesen elsőre a 64 ütem kemény kihívás, úgyhogy csináljatok annyit belőle, amennyi jól esik, legyen az 8 ütem, 16, vagy 24.

Aki viszont bátor és merész, az megpróbálhatja, ha lassan is, mind a 64 ütemet kivitelezni.

Csak ügyesen! 😉