Ötpróbával otthon! 41. nap

Sziasztok, Kelényi Szandra vagyok, ma kedd van, így újra jelentkezem az #Ötpróbávalotthon kihívásával.

Több mint egy hónapja indítottuk el az #Ötpróbávalotthon kihívást, hogy ezzel is segítsünk Titeket mozgásban tartani nap, mint nap, és hogy egy kicsit kizökkentsünk Titeket a bezártságból ötletes, kreatív feladatokkal.

A jelenlegi helyzetben kevesebb, illetve más típusú ingerek érnek minket, amelyek akár negatívan is hathatnak a gondolatainkra. Ezeket jobb minél gyorsabban kizárni, és olyan tevékenységet keresni, ami egy kicsit kikapcsol ebből a helyzetből.

Ilyen a testmozgás, de nagyon fontos, hogy az agyunkat is karban tartsuk. Ezért én most egy kis agytornát hoztam Nektek mai kihívásként.

Sportolóként és sportszervezőként engem leginkább a sporttal kapcsolatos könyvek érdekelnek, legyen az önéletrajzi könyv, sportmenedzsment vagy más, sporttudománnyal kapcsolatos írás.

Szerintem fontos tudni, hogy ha már sportolunk, az hogyan hat a szellemi fejlődésünkre, és ehhez találtam egy kifejezetten ebben a témában íródott könyvet, melynek olvasásával is edzem magam a mozgás mellett.

Fogjatok meg ti is egy sportos könyvet, vagy ha nincs még otthon, akkor – amellett, hogy minél hamarabb szerezzetek be egyet 🙂 – keressetek az interneten olyan cikket, ami Titeket érdekel a sporttal kapcsolatban, és ma testmozgás mellett vagy helyett, eddzétek az elméteket. 😉

Kellemes lazítást!