Ötpróbával otthon! 36. nap

Sziasztok, Ecsedi Zsuzsi vagyok, az Ötpróba programsorozat marketingvezetője és a mai nappal már hatodik hete csináljuk a #Ötpróbávalotthon kihívásunkat!

Hatodik alkalommal hozok Nektek otthoni feladatokat és őszintén bevallom, hogy ma először nagyon nagy fejtörést okozott nekem az, hogy mit is csináljuk. Így mindenki jó barátjához, a Google-hoz fordultam és keresgéltem egy kicsit, hogy mivel dobjam fel a napotokat. Úgy tűnik ma sem maradunk feladat nélkül. 🙂

Évekkel ezelőtt a világot körbe járta egy kihívás, a Bring Sally Up. Sokan jól ismerhetik Moby-Flower című számát, az edzőtermekben és a kihívásokat keresők körében vált alapművé, de a filmimádóknak a Tolvajtempó című film ugorhat be először. (Estére egy szuper film, kötelezően ajánlott megnézni 😉 )

A dalszöveget követve (“Bring Sally Up – Bring Sally Down”) különböző gyakorlatokat végezhetünk röpke 3 és fél percig.  A játékszabály pofon egyszerű. A “Bring Sally Down” hallatán ereszkedj le, majd a várva várt “Bring Sally Up” felcsendülésére felemelkedhetünk, és így tovább újdonsült kedvenc zeneszámunk végéig. Fontos, hogy addig az adott pozíciót tartani kell, még a dalban utasítást nem kapsz a váltásra!

Számos gyakorlatsorral elvégezhető, ezt Rád bízom, Én csak a zenét hozom: guggolás, felülés, kitörés, plank, vádli és így tovább.

Az én teljesítésem:

Néhány további példa: