Ötpróbával otthon! 15. nap

Sziasztok, Zsuzsi jelentkezik ma is! Túl vagyunk a második héten a #Ötpróbávalotthon! Vágjunk neki együtt a következő 7 napnak! 🙂 Mára hoztam Nektek valakit, akinek az edzését együtt végezzük el otthon! Ő nem más mint…

Úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy egy profi edző hozzon Nektek egy edzést mára! Így megkerestem azt a személyt, akivel rendszeresen találkozhattok eseményeinken műsorvezetőként és edzőként is. Van már tippetek, hogy kiről van szó?! Rendben, segítek még és elárulok néhány információt vele kapcsolatban: Bagdadban élt gyerekkorában, 11 évig versenyszerűen korcsolyázott, több műsorban és csatornán is találkozhattatok vele az elmúlt években: VIVA Tv, Rádió Rock Rock Reggel és SzerencseSzombat.

Így igaz, Kiss Orsi KISÓ hozza a mai feladatot! Azért választottam Kisó edzését, mert Ő egy igazi energia bomba és szerintem mindenkire ráfér egy pozitív löket!

Forrás: Facebook @kisoofficial

KISÓ, hogy telnek a napjaid otthon?

50 négyzetméteres lakásban élek, a kijárási korlátozás és erkély hiányában gyakorlatilag tényleg a négy fal között telnek a napjaim. Heti egyszer bevásárolok a Szüleimnek, az idősebb szomszédaimnak és persze magamnak is. És még mindig a szerencsésebbek közé tartozom, ugyanis egy munkám megmaradt, hetente egyszer élő showműsort vezetek, a SzerencseSzombat háziasszonyaként. Nem mondanám, hogy unatkozom, hiszen 2 online sorozatot is elindítottam: heti háromszor 30-40 perces edzést tartok online, térítésmentesen; heti 2 alkalommal pedig ismert emberekkel skype beszélgetéseket rögzítek – külön büszke vagyok arra, hogy ennek köszönhetően Kovács Ákos Kossuth-díjas művész is meglátogatott a nappalimban – virtuálisan. Ezeknek az előkészületei, utómunkái lefoglalnak.

Mit ajánlasz az Ötpróbázóknak, hogy a jelenlegi helyzetben is pozitívak maradjanak?

A Szüleimnek írtam egy listát, hogy mit tegyenek, ezt szívesen megosztom az olvasókkal is:
Miután felkelnek, ne az legyen az első dolguk, hogy megnézik a híreket. Szellőztessenek, örüljenek a tavasznak, a napsütésnek. Igyanak egy pohár vizet. Írjanak le 3 dolgot, amiért hálásak és 3 dolgot, amit majd szeretnének megvalósítani, ha vége ennek a rémálomnak. Fontos az agy, az energetikánk pozitív hangolása.
Ez nem jelenti azt, hogy nem veszünk tudomást a helyzetről. Kell a józan ész. Igen, baj van, nem is kicsi. De, ha betartjuk a javasolt előírásokat, nem lesz baj.

Milyen mozgásformát ajánlasz otthonra?

A jelenlegi helyzetben különösen fontos a rendszeres testmozgás és nem a beach body, hanem az egészségünk miatt. Fontos, hogy erősítsük az immunrendszerünket. Az online tornáimhoz a Szüleim is mindig csatlakoznak, példamutató a magatartásuk. Nyilván más intenzitással és több pihenővel, de végigcsinálják. Nagyon büszke vagyok rájuk. Szerencsére van kínálat bőven, sokan tartanak online edzéseket, biztos vagyok abban, hogy mindenki megtalálja a számára szimpatikusat. Most is azt tartom a legfontosabbnak, hogy olyan mozgásformát válasszunk, amit örömmel végzünk. Az tud tölteni, energiát adni. Nemrég kaptam egy üzenetet egy lánytól, mely szerint nagyon rossz napja volt, ám az edzésem után fülig ért a szája.

Akkor vágjunk bele, csináljuk meg minél többen KISÓ edzését otthon! Kézi súlyzóra, vagy annak hiányában 2 darab 0.5 literes ásványvizes palackra lesz szükséged! Hajrá! Köszönjük KISÓ a mai edzést! 😉 Vigyázz magadra!

7. Online edzés Kisóval

Közzétette: Kiss Orsi KISÓ – 2020. április 1., szerda