Ötpróbával otthon! 10. nap

A szombat az én napom, a kihívást ma is megoldom!

Akik követnek minket, az utóbbi napokban változatos feladatokat láthattak az Ötpróba szervezőitől. Tippeket, ötleteket, tanácsokat, hogy a némileg megváltozott és átalakult mindennapjainkba a bezártság ellenére, hogyan vigyünk egy kis változatosságot. Az otthoni edzések lehetőségeinek tárháza nagyon széles, csak rajtunk múlik, hogy egy kis kreativitás segítségével az otthonlét előnyeit mennyire tudjuk kihasználni.

Egy ügyességi feladattal készültem, amit a lakásban vagy az udvaron is végre lehet hajtani. Nincs szükség másra hozzá csak egy labdára és egy szemetes kosárra!
A feladat egyszerű: minél változatosabb módon juttassuk a labdát a szemetes kosárba!
Sokféle módszerrel lehet teljesíteni a kihívást, amelyben inkább ügyességünk és célzó képességünk dominál.

Természetesen én is megpróbáltam a kertben és egy órás gyakorlás után egész eredményesen vonulhattam az árnyékba.


Saját mikrokörnyezetünkben sokféle módon lehet teljesíteni a feladatot. Pingpong labdával, teniszlabdával, kukába, dobozba, táskába!
Lássuk, Ti mennyire vagytok ügyesek és kreatívak!

Rengeteg hasonló videót lehet találni az interneten, melyben ki tudja hányadik felvételre sikerül megcsinálni egy – egy nehezebb trükköt.
Akad azonban olyan személy is, aki a tengerparton sétálva lövöldözi a labdákat a 30 méterre lévő kukába…!
Igen, minden idők egyik legjobb szabadrúgás lövője, David Beckham is kipróbálta a feladatot, inkább több mint kevesebb sikerrel.
Hihetetlen…

Ha már elég virágot rúgtunk le a kertben és átment a labda a szomszédba, vagy ha a feleséged vázáját sikerült eltalálni a komód tetején, pakoljuk össze a felszerelésünket, vegyük fel a futócipőt és menjünk el edzeni egy rendeset is!