Szép lassan visszatér az életünk a régi kerékvágásba, ez alól pedig az Ötpróba sem lehet kivétel: júliustól újra „éles” eseményeken gyarapíthatod a pontjaid számát, sőt, jól megérdemelt jutalmaidat is átveheted majd a helyszíneken.

2020. március 5-8., 13. Spuri Balaton Szupermaraton – az utolsó esemény, amelyen szó szerint rajthoz lehetett állni és Ötpróba-pontokat szerezni. Az elmúlt bő két hónap során a magányos karantén-edzéseken kívül néhány virtuális próba maradt csupán azok számára, akik formában kívántak maradni. Az ínséges időszaknak azonban, jelentjük, vége: júliustól újra a megszokott ritmusban, hagyományos Ötpróba pontszerző állomásokon róhatod a kilométereket.

Szervezőtársainkkal folyamatosan egyeztetünk a folytatásról, így az eseménynaptárunkat is érdemes sűrűn megnyitni, hiszen a rendezvények sora napról napra bővül. Egy azonban már most bizonyos: július 3-án Tiszafüreden, az Ultra Tisza-tó 131-en már Ötpróba-pontokért lehet futni. Ha virtuális eseményekre is neveztél, azokat augusztus végéig tudod teljesíteni, sőt, egy új „versenynem” is akad már a naptárunkban: a Maradj Fitten! programnak köszönhetően az ország egész területén három sportágban tudsz egységeket gyűjteni augusztus 15-ig.

Összegyűjtött pontjaid jutalmaként járó adidas sportfelszereléseidet júliustól az események helyszínein munkatársainktól újra átveheted, ahogy központi irodánkban (1106 Budapest, Maglódi út 12/a, Merkapt Sportközpont) is, munkanapokon 8:00 és 17:00 (pénteken 16:00) óra között. Ha a hétvégi Ötpróba-eseményekre vonattal utaznál, a MÁV-Start Zrt.-nek köszönhetően továbbra is féláron válthatod meg alkalmi menettérti jegyedet a rendezvény helyszínéhez legközelebb eső állomásra és vissza. A jegypénztárnál az esemény nevét bemondva tudod igényelni az ötpróbázóknak járó kedvezményt, csak ne felejtsd el a verseny helyszínén kitelepülő kollégáinkkal lepecsételtetni a menetjegyedet.

Szintén fontos információ, hogy az Ötpróba sorozat a megváltozott körülményekhez igazodva nem ér véget idén nyáron, hanem 2021 júniusáig tart, így még egy év áll a rendelkezésedre, hogy elérd a kitűzött céljaidat és összegyűjtsd az ahhoz szükséges pontokat. Ha a 60 pontos melegítőre hajtasz, még egy kis türelmet kérünk, ellenben hamarosan jó hírrel fogunk jelentkezni. Addig is mindenkinek eredményes sportolást kívánunk!