ÖTPRÓBA DIVATBEMUTATÓ – ÉLŐ!

Élő adásban, a www.otprobatokioba.hu/divat mutatják be az Ötpróba nagykövetei azt az exkluzív nemzeti színű melegítőt, amiért több mint 25 ezren sportoltak, küzdöttek az elmúlt években.

PREMIER: 2021. április 1-jén, 09:00-kor kezdődik a közvetítés a www.otprobatokioba.hu/divat oldalon, ahol először mutatjuk be a nagyközönségnek ezt az egyedi gyártású, nemzeti színű Ötpróba melegítőt.

Az Ötpróba Tokióba programsorozatban résztvevők minden sportteljesítményük után pontokat gyűjtenek, amiket értékes ajándékokra tudnak beváltani. Akinek megvan a 60 pontja és mind az 5 sportágban megmérettette magát (úszás, evezés, futás, túrázás, kerékpározás)   egy különleges, egyedi Adidas melegítőt kap ajándékba. A melegítőket garantáltan a tokiói olimpia előtt lesz lehetősége minden jogosultnak átvenni, amiről személyesen küldünk tájékoztatást az érintetteknek.

Ne maradj le a közvetítésről, regisztrálj be a facebook eseményre vagy iratkozz fel az Ötpróba hírlevelére, és a közvetítés előtt értesítőt küldünk neked!

Ha még nincs meg a 60 pontod, de minden vágyad ez a melegítő, még mindig van esélyed megszerezni!

Regisztrálj a www.otprobamaradjfitten.hu oldalon és virtuális útvonalak teljesítésével szerezd meg hiányzó pontjaidat!