Meséld el az első sportmezed, versenyen kapott pólód vagy egyéb sportrelikviád történetét! Nagyon kíváncsiak vagyunk kinek, milyen tárgyi emlékei vannak, amikre szívesen gondol vissza, esetleg a mai napig őrzi őket!

Otthonról jelentkezett be és mesélte el szívének legkedvesebb pólójának történetét Storcz Botond, háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, az Ötpróba kajak-kenu nagykövete.

Otthonában kapcsoltuk Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, futó nagykövetünket, aki hatalmas büszkeséggel a szívében beszélt első magyar válogatott melegítőjéről, melynek szokatlan, citromsárga színe örökké emlékezetes marad számára.

Tamás Rita, túra nagykövetünk történetének középpontjában a nemrégen bemutatott nemzeti színű, egyedi Ötpróba melegítő áll, mely egyszerre emlékezteti a gyerekkorára, az álmaira és azok megvalósulására, továbbá szót ejtett saját ruhamárkájáról is, melyet szívügyének tekint.

Gajdos Tamás, kerékpár nagykövetünket gyermekkorában édesanyja bár nem engedte kerékpározni, Tamás a mai napig pontosan fel tudja idézni azt az 1400 Ft-ért megvásárolt, piros vázú, ezüst felnivel és sárvédővel ellátott bringát, melyet zsebpénzéből vásárolt.

Küldd el a TE történetedet e-mailen, az info@otprobatokioba.hu címre, küldj egy fotót, csinálj egy videót, ahogy csak szeretnéd! Ez lehet egy érem, egy példaképtől kapott emlék, egy aláírás, egy sportszer is. Egy olyan sporttal kapcsolatos tárgy, ami valamiért számodra különleges!

A legjobb történeteket megosztjuk és a szerencséseket ajándékcsomaggal jutalmazzuk!