Két közösség, együtt a kivételes időtöltés mellett

Támogatói gárdánk új taggal bővült, a Pappas Auto Magyarország Kft. személyében. Az együttműködésnek köszönhetően a kivételes időtöltés, a maradandó élmények és a tudatos életvezetés prémium megjelenéssel párosul, amelyek mind az Ötpróba, mind a Pappas Auto csapatának a legfontosabb értékeket jelentik.

Piacvezető szabadidős program szervezői stábként arra törekszünk, hogy a lehető legjobb és hozzánk minden szempontból passzoló partnerekkel vegyük körbe magunkat, akikkel a közös munka nem csak gördülékenyen működik, hanem mindez hozzáadott értékekkel és profizmussal karöltve bontakozik ki.

Örömünkre szolgál, hogy egy olyan vállalat állt mellénk és támogat minket, akik amellett, hogy prémium autókereskedőként vannak jelen a piacon, a minőségi kiszolgálásra, a maradandó élmények biztosítására és nem utolsó sorban a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetnek. Ezen értékek követése a mi esetünkben sincsen másként. A csapat és az együttműködés sikeressége egyrészt ezekre a közös pontokra épít, másrészt pedig arra, hogy hozzánk hasonlóan a Pappas Auto is elhivatott csapattagokkal veszi körül magát, annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ügyfélkiszolgálást tudják biztosítani nap, mint nap.

Az egészségesebb holnap elérése érdekében nem csak sportprogramjainkkal szeretnénk célt érni, hanem törekszünk arra is, hogy partnereink is hasonló szemlélettel és gondolkodásmóddal rendelkezzenek. Ezt minden bizonnyal megtaláltuk a Pappas Auto Magyarország személyében, hiszen az egészségmegőrzés, a környezetvédelem, és az utánpótlás nevelés is alappillérei az együttműködésünknek. Nagyon hálásak vagyunk nekik, hogy munkánkat egy Mercedes-Benz haszongépjárművel támogatták.