Az elmúlt időszakban az életünk megváltozott, nem volt ez másként a szabadidősport rendezvények szervezésével sem, hiszen a pandémiás helyzetben nem volt és jelenleg sincs rá lehetőség, hogy személyesen találkozzunk az eseményeken, de bízunk benne, hogy számodra is megtaláltuk a megoldást és a GeoGo alkalmazásnak köszönhetően Te is gyűjtöd a pontokat és a hajrát sem kíméled, hiszen elkezdődött a visszaszámlálás…Lássuk miért is fontos ez Neked!

A virtuális GeoGo pontgyűjtésnek köszönhetően egyre több Ötpróbázó éri el legalább öt különböző sportág teljesítésével a bűvös hatvan pontos határt, amely két jutalmat is jelent: egyrészt egy Ötpróba logóval ellátott egyedi, kereskedelmi forgalomban nem megvásárolható, nemzeti színű Adidas melegítőt, valamint garantált részvételt az olimpiai utazásra való sorsoláson.

Utazás? Sorsolás? Olimpia? Igen! Te, aki küzdöttél és évek óta ezért dolgoztál eljött a Te időd, hiszen nem maradsz olimpiai utazás nélkül, garantáljuk, hogy ott lehetsz az olimpián!

Bár tudjuk, a pandémia miatt az eredetileg 2020-ra tervezett, majd idénre halasztott olimpiát július 23. és augusztus 8. között rendezik meg Tokióban, de a koronavírus-járvány miatt külföldi szurkolók sajnos nem vehetnek részt az olimpiai játékokon. Mérhetetlenül nehéz volt a döntést feldolgozni, hiszen nekünk, szervezőknek is ez volt a négy éves programunk záróakkordja.

A kialakult helyzetben az első feladatunk az volt, hogy biztosítva legyen számodra a sportolás és a pontgyűjtés! A GeoGo alkalmazásnak köszönhetően ez sikerült és már több mint 10 ezren használjátok az alkalmazást!

Mi volt a második nagy feladat? Az, hogy ott lehess az olimpián!

És igen, ott lehetsz, igen megcsinálhatod és szurkolhatsz a magyar csapatnak a 2022. febr. 4. és febr. 20. között PEKINGBEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ TÉLI OLIMPIÁN!

Most adj bele mindent május 31-ig, hiszen ahogy ígértük óriási szervezésnek köszönhetően 24 főt kiutaztatunk az olimpiára, tehát ott lehetsz a káprázatos pekingi, téli olimpiai játékokon!

Visszaszámlálás indul, csak rajtad múlik, hogy hányszor 60 pontod lesz, azaz hány sorsjegyet generálsz a cél elérése érdekében! Minden legalább 5 sportágban teljesített 60 pontért jár a sorsjegy!

Ne feledd: májusban a virtuális teljesítésekkel maximálisan megszerezhető 8 pont mellé 2 ponttal megajándékozunk, ha legalább egy vízitúra útvonalat is magadénak tudsz.

Mi megcsináltuk, most rajtad a sor, hajrázz a sorsjegy(ek)ért!