Gyúrj rá az ötpróbás kihívásokra kedvezményes fitneszbérlettel!

Azért vagyunk, hogy kedvet csináljunk neked a mozgáshoz – ha pedig a kedv már megvan, akkor egyre több minőségi sportolási lehetőség közül válogathass. Hiszen erről szól az Ötpróba. Így az évet máris egy olyan új megmozdulással indítjuk, ami mindkettőt tudja egyszerre. Mostantól ötpróbásként kedvezményesen, akár féláron válthatsz bérletet a Victory Fitness termeibe – és ez csak a kezdet! 

Az ötpróbás kedvezmény igénybevételéhez szükséged lesz egy Ötpróba kártyára, ami szintén újdonság, és ami automatikusan jár neked, ha már legalább 5 pontot elértél. Kártyádat rendezvényeinken (az Ötpróba sátraknál), illetve irodánkban kérheted. (A kártyát abban az esetben kérd, hogy ha kedvezményt valóban szeretnéd igénybe venni.) További jó hír, hogy a kedvezmények nem érnek véget a fitneszteremben: a következő hónapokban más sportos akciókkal is készülünk, amikhez a kártyád szintén kelleni fog.

Az Ötpróba kártyával a Victory Fitness-ben féláron vásárolhatod meg első napijegyedet vagy 4 alkalmas Start bérletedet vagy első havibérletedet. A később vásárolt havibérletek árából pedig 10% kedvezményt kapsz folyamatosan. Válaszd ki a hozzád legközelebb eső Victory Fitness termet, és hozd magad formába a következő ötpróbás kihívásra! Helyszínek: Újpalota (Asia Center), Újpest (Stop Shop), Káposztásmegyer (Jégpalota), Érd (Stop Shop) és Nagykanizsa (Parkcenter).