Evezz velünk egy hajóban, és nyerj profi evezőlapátot!

Tudjuk, hogy ötpróbázóként nem a megúszásra játszol, sőt: a kihívás a lételemed, különben nem is lennél itt. Egy kihívás teljesítését most mégis megkönnyítjük neked egy kicsit bátorításképpen: ezentúl közös sárkányhajós edzéseken, egy jófej csapattal készülhetsz a kajak-kenu eseményekre. Tarts velünk, és ha te vagy a legkitartóbbak egyike, akkor egy bajnoki cím és egy profi, dedikált Brača sárkányhajólapát lesz a jutalmad!

Sok ötpróbázó utoljára hagyja a kajak-kenu pontok megszerzését, mert az evezéshez szükséges egy kis gyakorlat, és persze az sem árt, ha kéznél van egy hajó. Ne törd tovább a fejedet, hogyan oldod meg: mostantól mindkettőben segítünk. Elindítottuk kezdő sárkányhajós edzéseinket, ahol profi edzők segítségével, hajónként egy 18–20 fős, lelkes ötpróbás csapat oszlopos tagjaként tanulhatsz evezni. Ha pedig belejöttél, akkor pár edzés után kajak-kenu eseményeinken is indulhatsz a pontok megszerzéséért, szintén ötpróbás sárkányhajókban.

Érdemes belehúznod, mert év végén három bajnokot is hirdetünk: női, férfi és 18 év alatti kategóriában. Bajnok az lehet, aki a maga kategóriájában a legtöbb pontot lapátolja össze kajak-kenu eseményeinken, és emellett legalább egy edzésen is részt vesz. A három bajnok a dicsőségen túl értékes ajándékot is kap: egy profi, csúcsminőségű Brača sárkányhajólapátot – pont olyat, amilyet olimpiai bajnokaink is használnak. Sőt: a lapátokat egy háromszoros olimpiai bajnok, kajak-kenu nagykövetünk, Storcz Botond dedikálja névre szólóan.

Ha kedvet kaptál, foglalj magadnak időpontot edzéseinkre és versenyeinkre most!