Egy közösségben, egy célért

Június 5., a környezetvédelem világnapja, mely alkalmából június 5-7. között egy közösségépítő és egyben természetvédő, virtuális, plogging futást szervezünk.

Imádsz erdőkben, a szabad levegőn, frissen és üdén sportolni? Szereted érezni a lombok suhogását a fejed fölött, a virágok kellemes illatát, az apró kövek ropogását a lábad alatt?

Most Te is tehetsz a környezeted megóvásáért! Védd meg a területet, mely a Te aktív kikapcsolódásodnak színhelye. Gondold csak végig mennyi és mennyi mindent ad Neked a környezeted nap, mint nap. Most van lehetőséged törleszteni a természet felé. Ráadásul úgy segíthetsz, hogy azt csinálhatod, amit szeretsz, ami élvezetet nyújt.

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire erős az Ötpróba közössége. Hát mutassuk is meg ezt az egész országnak! Tudjuk, hogy együtt bármire képesek vagyunk, és ha összefogunk tényleg nincs lehetetlen. Bár a versenyek többségén egyénileg versenyzünk, saját magunkért, a saját céljainkért, vágyainkért teljesítünk, és saját pontjainkat gyűjtögetjük, most mégis csapatként, közösségként kell fellépnünk és együtt tennünk, együtt futnunk egy jó ügy érdekében.

A június 5-ei hétvégén hát menjünk ki minél többen az erdőbe, zöld területre és szeretett sportágunknak, a futásnak hódolva tegyük rendbe a környezetünket. Ezúttal a jótékony cél nem jár ponttal, de emlékként egy online oklevelet mindenki a magáénak tudhat majd.

Fuss 5, 10 vagy akár 15 km-t június 5-7. között és mozgás közben tisztítsd meg a környezetedet, gyűjtsd össze a szemetet. Készíts egy igazoló fényképet a plogging futásról, melyet a június 5-ei hétvégén kell majd feltölteni az Ötpróba weboldalán. A szükséges adatok: név, e-mail cím, futott táv és szemét mennyisége. Lássuk, hogy együtt az Ötpróba közösség mennyit tesz a környezet tisztaságáért! Mi is használjuk rendszeresen, így adjunk is vissza belőle! 🙂

Csatlakozz az eseményhez,  tegyünk jót együtt, egy közösségben, egy célért!