Divatbemutatón mutatták be az Ötpróba melegítő kollekcióját

Lehullt a lepel az egyedi, nemzeti színű Ötpróba melegítőről, mely hivatalosan is bemutatásra került egy online videó közvetítés keretein belül, nagyköveteink részvételével.

AZ ÖTPRÓBA PROGRAMSOROZAT EGYIK LEGJOBBAN VÁRT AJÁNDÉKA AZ AZ EGYEDI NEMZETI SZÍNŰ MELEGÍTŐ, AMIÉRT TÖBB MINT 25 000-EN KÜZDÖTTEK AZ ELMÚLT ÉVEK SORÁN.

Az Ötpróbában részt vevők minden sportteljesítményük után pontokat gyűjtenek, amiket értékes ajándékokra tudnak beváltani. Akinek megvan a 60 pontja és legalább 5 sportágban megmérettette magát a lehetséges 7 mozgásformából (úszás, evezés, futás, túrázás, hegyi – és országúti kerékpározás, illetve triatlon), egy különleges, egyedi Adidas melegítőt kap ajándékba.

Az Ötpróba 2021-es melegítőjét a programsorozat nagykövetei mutatták be az érdeklődők számára az online divatbemutató során.
  • Dr. Kiss Gergely – háromszoros olimpiai bajnok – futó nagykövet
  • Storcz Botond – háromszoros olimpiai bajnok – kajak-kenu nagykövet
  • Cseh László – olimpiai ezüst és bronzérmes – úszó nagykövet
  • Gajdos Tamás – aranyokleveles triatlonos versenyző, műsorvezető – kerékpár nagykövet
  • Tamás Rita – Ne pánikolj sportolj! alapítója, író, blogger – túra nagykövet

A divatbemutató, a melegítő fotói és részletei itt megtalálhatóak: https://otprobatokioba.hu/melegito/

Fotókat készítette: Erdélyi Gábor

 

Ha már csak egy kevés hiányzik a 60 ponthoz és minden vágyad ez a melegítő, ne add fel, még van esélyed megszerezni! Regisztrálj a www.otprobamaradjfitten.hu oldalon és virtuális útvonalak teljesítésével szerezd meg hiányzó pontjaidat!