Biztatásból sosem elég: megérkeztek az Ötpróba jelvények

Legyél bármennyire elszánt ötpróbázó is, a húzós hétköznapokon néha biztosan rád fér egy kis extra motiváció, hogy ne veszítsd szem elől a sportcéljaidat, és edzés helyett ne a tévé előtt köss ki. A már jól ismert, pontokért megszerezhető adidas ajándékok mellett mostantól virtuális jelvényeink is segítenek neked abban, hogy lelkes tudj maradni minden körülmények között. Zsebeld be mindet!

Akár az ambiciózus, nagy célok is elérhetőek, ha kisebb részcélokra bontod őket, és mindig csak a következő lépésre koncentrálsz – és persze ha elismerően megveregeted a válladat minden lépés megtétele után. A vállveregetésben ránk is számíthatsz: a profilodban mostantól nem kevesebb, mint 35 jelvény vár arra, hogy megkaparintsd őket. Lépj be az oldalra, és vedd szemügyre az összeset!

Ha pedig a veled lepacsizó, integető szurkolók a versenyeken jó hatással vannak rád, akkor valószínűleg nem lesz ez másként az interneten sem. Ezért megszerzésre váró vagy már megszerzett jelvényeidet ki is posztolhatod a Facebookra, így a szurkolótáborod szintén gyarapodni fog. Egy biztos: mi neked szurkolunk!