Az első idei újdonságunk: Ötpróba telekocsi

Ötpróbázóként már megszokhattad, hogy nem az a nagy kérdés, hogy hová menj hétvégén, hiszen több esemény és több helyszín is csak rád vár. De az, hogy mivel vagy kivel indulsz útnak az már nem mindegy… Mi segítünk, hogy könnyebben eljuthass a versenyekre!

A versenynaptárunk tele van jobbnál jobb eseménnyel, de sokszor kérdés, hogy hogyan juthatsz el ezekre a pontszerző versenyekre? Megvan a megoldás, az idei első újdonságunk, az Ötpróba telekocsi! Mától könnyebb lesz eljutni az eseményekre, és ami még ennél is jobb: útközben még több új barátot szerezhetsz… 😊🚗😉

Nincs más dolgod, mint a profilodba belépve böngészni, hogy melyik rendezvényen szeretnél részt venni. Az adott esemény oldalán megtalálod az Ötpróba telekocsi funkciót. Itt jelezheted, hogy ha el tudsz vinni valakit magaddal, csak néhány információ kell majd hozzá: hány szabad hely van nálad, honnan és mikor indulsz majd, kerékpárt tudsz-e szállítani, egyéb megjegyzések. Ha feladásra kerül az eseménynél egy autó, akkor tudnak hozzád csatlakozni. Fontos, hogy összekötünk Titeket, kocsiba jelentkezés esetén mindkét félnek elküldjük az e-mail címét és telefonszámát, így egymás között minden további részletet tudtok majd pontosítani. (Az Ötpróba programsorozatot lebonyolító Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. nem vállal közvetítői szerepet, csak összeköti a két félt.)

Reméljük, hogy sokan használjátok majd az új szolgáltatást és még jobban összehoz Benneteket az Ötpróba közösség!

És ha ez nem lenne elég, akkor februártól, az Ötpróbás eseményeken kérheted telekocsis matricádat, így mindenki tudtára adhatod, hogy az Ötpróba közösségéhez tartozol és másokat is erre buzdítasz.