Állj deszkára és szállj vízre

Még, hogy evezni csak térdelve vagy ülve lehet… Most itt a lehetőség, hogy egy biztonságos, felfújható SUP-deszkán állva hódítsd meg hazánk vizeit.

Irigykedve nézed azokat, akik vidéki tavainkon vagy éppen a Dunán csordogálva, lapáttal a kezükben, egy deszkán egyensúlyozva fedezik fel a természetet vagy ebből a különös szemszögből csodálják meg Budapest látványosságait?

Tartozz közéjük Te is! Próbáld ki magad az egyre inkább fejlődő és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő „stand up paddle” sportágban. Amatőr szabadidő sportolóink számára, regisztrációhoz kötött edzéslehetőséget ajánlunk, melynek keretein belül szakképzett SUP edzőink tanítják meg az alapokat, hogy aztán húzásról-húzásra legyél egyre magabiztosabb.

Annyira, hogy utána bátran, élményekre várva, és pontokra éhesen nekivághass a 6 vagy akár a 10 km-es távnak vidéken és a fővárosban egyaránt. Pipáld ki így az evezés sportág pontjait, egy „húzással” közelebb kerülve így a tokiói utazás lehetőségéhez és az Ötpróba melegítő eléréséhez.

Tovább információ és nevezés: https://nevezes.otprobatokioba.hu/sup/