A hősökért: Sportolj szabadon!

Az Ötpróba közössége úgy segít, ahogy a legjobban tud: sportolva. Április 30. és május 3. között olyan kampányt indítunk, amelynek lényege, hogy sportolva támogassuk anyagilag is a hazai egészségügyet: minden teljesítés után 1000 forintot írunk jóvá.

A kezdeményezés négy napja során szeretnénk, ha minél többen mozognának, ezzel is hangsúlyozva a társadalmi és egyéni felelősségvállalás fontosságát. A különböző sportágakban való GeoGo teljesítések által összegyűlt összeget a Semmelweis Egyetem Alapítvány fogja megkapni, így segítjük mi is a szervezet elsődleges céljait: az egészségügyi ellátás, az oktatás és a kimagasló tudományos teljesítménnyel rendelkező hallgatók támogatását.

A GeoGo több mint 600 pályát tartalmaz – ezek közül 150 ingyenesen teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten útvonal. Bőven akad tehát sportolási lehetőség a járványügyi korlátozások alatt is, ha pedig április 30. és május 3. között teljesítesz bármilyen útvonalat a GeoGo oldalon található pályák közül, teljesítésenként 1000 forinttal támogatod a Semmelweis Egyetem Alapítvány munkáját.

A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos felhívni a figyelmet a biztonságos sportolás fontosságára, valamint az egészségügy tehermentesítésére, támogatására. Az Ötpróba csapata ezzel az akcióval mindkét célkitűzésnek eleget tesz: egyrészt a virtuális útvonalakon történő egyéni teljesítésekkel senkitől sem zavartatva, a nagy tömegektől távol tudod aktívan erősíteni állóképességedet és immunrendszeredet, másrészt pedig minél több Ötpróbázó teljesít útvonalat a GeoGo-ban, annál magasabb összeggel tudjuk támogatni a hazai egészségügyet.

Érdemes csatlakozni a kezdeményezéshez, hiszen a teljesítők között 5-5 darab, egyaránt 25 ezer forint értékű Merkapt épületgépészeti, illetve futócipő vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Fogjunk össze és sportoljunk minél többen a hazai egészségügyért!