4 nap alatt a Balaton körül

Sok sportbarát bakancslistáján szerepel a Balaton körbefutása. Ha te is közéjük tartozol, és pont az idei évre tervezted, akkor jó hírünk van. Az álmodról akkor sem kell lemondanod, ha most esetleg lecsúsztál az Ultrabalatonról, hiszen tavasszal, a 12. Spuri Balaton Szupermaraton négy napja alatt elérheted a nagy célt. Erre egyénileg, párban és váltóban is lesz lehetőséged.

A négynapos Spuri Balaton Szupermaraton március 21-én rajtol el Siófokról. Idén körülbelül 3000 futó kerüli majd meg a tavat – remélhetőleg veled együtt. A négy nap legnépszerűbb eseményeinek az Öböl Félmaraton, illetve a váltóversenyek ígérkeznek. Akkor is érdemes tehát elindulnod, ha egy ultratávot még túl nagy falatnak érzel.

Hozd magaddal a kollégáidat is, és legyen a Spuri az éves csapatépítő programotok! A rendezvény a Fut a cég versenysorozat része, amelyben idén a nagyvállalatok mellett már a kisebb vállalkozások is részt vehetnek.

2019-ben ismét illusztris társaságban futhatsz: most sem lesz hiány ismert emberekből. A korábbi években többek között rajthoz állt dr. Lubics Szilvia többszörös Spartathlon győztes, Ferenczi István 9-szeres válogatott labdarúgó, dr. Harsányi Zsuzsanna világ- és Európa-bajnok triatlonista és Köteles Géza, az Operaház karmestere is.

Aki rendszeresen fut, az tudja, hogy a futás túlmutat a mozgás örömén. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Spuri Balaton Szupermaratonon futóként nemcsak a magad egészségéért tehetsz, de a daganatos és krónikusan beteg gyerekek gyógyulását is segítheted. Ha az Élménykülönítmény tagjaként indulsz, akkor a kilométerek mellett adományokat is gyűjthetsz, amellyel a rászoruló kicsiket támogatjuk.

Találkozzunk tavasszal a siófoki rajtnál!

További információ és nevezés itt.