Csapatok, figyelem!

Egyedül nem megy – tartja a mondás. Nos, ezzel vitatkoznánk: eddig több mint húszezer ötpróbázó cáfolt rá eme tételre. Ha mégis elkélne egy kis segítség a pontok gyűjtése során, mostantól csapatban is lehetőség lesz erre, ráadásul négyféle kategóriában. Hogy melyek ezek? Az alábbi ismertetőből kiderül.

Tegye mindenki a szívére a kezét, és mondja azt, hogy még sosem hagyta ki az aznapi penzumot a legkülönbözőbb kifogások mögé bújva. Ugye, előfordult már? De mennyivel más a helyzet, ha valaki mellettünk áll, sőt, ő maga is lefutja, ússza, bringázza, evezi vagy túrázza a távot velünk együtt, ezzel is támogatva, erőt adva nekünk. Sorozatunk épp ezért szeretné, ha idén a különböző közösségek, csoportok is bekapcsolódnának az Ötpróbába, megsokszorozva teljesítményüket, így érve el még értékesebb díjakat.

2019-től kezdve lehetőséget biztosítunk családi, munkahelyi, iskolai csapatok, illetve baráti társaságok vagy egyesületek számára is, hogy csoportosan is gyarapíthassák pontjaik számát a szabályzatunkban foglaltaknak megfelelően. Megéri részt venni a vetélkedésben, amely 2020 nyaráig tart, hiszen a legtöbb egységet összegyűjtő csapatokat értékes nyereményekkel jutalmazzuk majd.

TOBORZÁSRA FEL!