BSI-pontok nyomában

Rendszeresen futsz, túrázol, bringázol vagy úszol a Budapest Sportiroda (BSI) által szervezett eseményeken, mégsem kapod meg érte jól megérdemelt Ötpróba-pontjaidat? Ne ijedj meg, csupán néhány kattintás, és már jóvá is tudjuk írni őket!

A recept a következő: lépj be a https://nevezes.futanet.hu/ oldalon található BSI-profilodba, ahol az Adataim módosítása menüpontra kattintva megjelennek személyes adatait. Itt fogod tudni megadni egyedi Ötpróba-azonosítószámodat, amelyet Ötpróba-fiókodba belépve találsz. Kérjük, figyelmesen gépeld be ezt a számot, a legbiztosabb az, ha kimásolod és beilleszted, így nem lehet eltérés.

BSI-profilodban lejjebb görgetve találsz több jelölőnégyzetet is, amelyek közül – pontjaid szempontjából – kiemelten fontos, hogy az Ötpróba és a BSI közötti adatáramláshoz történő hozzájárulásra vonatkozót elfogadd és “kipipáld”. Ezt követően mentsd el a módosításokat, és már kész is vagy: néhány órán belül a rendszer automatikusan jóváírja számodra az Ötpróba-regisztrációd dátuma óta BSI-rendezvényeken teljesített távokért járó pontjaidat.

Ha mégsem kapnád meg egy munkanapon belül a pontjaidat, akkor más jellegű probléma állhat a háttérben, amelyet egyedileg kezelünk. Ehhez kérjük, lépj be Ötpróba-fiókodba és az Üzenőfal menüpont alatt válaszd ki az érintett eseményt, valamint az ott teljesített távot, és küldd el számunkra, hogy segíteni tudjunk.

További eredményes pontgyűjtést!