esemény betöltése

← Back to esemény

Futaszög Egyesület

+36 30 507 7284||www.nyakvagofutas.hu

Következő esemény

2019 május

Nyakvágó Teljesítménytúra

május 11 | 07:00 - 08:00
Ballószög – Faluház, Rákóczi út 11.
Ballószög, 6035 Magyarország

14 km (1 pont) 22.5 km (2 pont) 33 km (4 pont) Ötpróba kedvezmény : 10% Mindenkit szeretettel várunk az immáron hagyományosnak számító Nyakvágó félmaraton helyszínéül szolgáló a Kiskunsági Nemzeti Parkot érintő útvonal bejárására. Célunk, hogy a futók mellett a túrázók számára is lehetőséget biztosítsunk e gyönyörű természeti értékekben gazdag terület bemutatására, felfedezésére és egyben kihívást állítani eléjük. Itt nem okoznak gondot a nagy szintkülönbségek, viszont az alföldi futóhomok nehezíti a túrát, mert ahogyan errefelé mondják "A homok az Alföld…

Tudj meg többet »
2019 augusztus

VII. Ballószögi Nyakvágó Félmaraton+

augusztus 25 | 08:00
Ballószög – Sportcentrum, Gárdonyi Géza u.
Ballószög, 6035 Magyarország

7 km (1 pont) 14 km (3 pont) 22.5 km (4 pont) Ismerd meg a Kiskunság természeti értékeit! Az Alföld egyik leghangulatosabb terep félmaratonja festői tájon át vezet a híres-hírhedt Nyakvágó-domb felé, egy gyönyörű erdőn keresztül. A távokat futva és bringával is teljesítheted, így ha elég bevállalós és edzett vagy, akkor akár mindkét sportágban szerezhetsz Ötpróba-pontokat.   További infók és nevezés itt.  MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide:

Tudj meg többet »

VII. Ballószögi Nyakvágó Félmaraton+

augusztus 25 | 08:00
Ballószög – Sportcentrum, Gárdonyi Géza u.
Ballószög, 6035 Magyarország

22.5 km (2 pont) Ismerd meg a Kiskunság természeti értékeit! Az Alföld egyik leghangulatosabb terep félmaratonja festői tájon át vezet a híres-hírhedt Nyakvágó-domb felé, egy gyönyörű erdőn keresztül. A távokat futva és bringával is teljesítheted, így ha elég bevállalós és edzett vagy, akkor akár mindkét sportágban szerezhetsz Ötpróba-pontokat.   További infók és nevezés itt.  MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide:

Tudj meg többet »
+ Események exportálása