Rekordok hétvégéje után, Kolonics Emlékfutás előtt

Az október eddig egyértelműen a szabadidősportról és az Olimpiai Ötpróbáról szól: a múlt hétvégi Spar Budapest Maraton és a NAHÁT-túra után következik az ingyenes Kolonics György Emlékfutás. Felkészülni, vigyázz, rajt!

 

Résztvevői létszámcsúcs, és megannyi más rekord is megdöntésre került október 15-én és 16-án hazánk legnagyobb futóeseményén, a 32. Spar Budapest Maratonon. Összesen 31 920-an futattak valamilyen távot múlt hétvégén, akik közül a regisztrált Ötpróbázók, természetesen, értékes pontokért tették mindezt. Szintén múlt hétvégén került megrendezésre a Nagymarosi Hátizsákosok túrája a Börzsönyben: a gyönyörű, már-már tavaszias időben 2 és 4 egységet gyűjthettek a „csapattagjaink”. Akik pedig még nem regisztráltak a sorozatra, most kitűnő lehetőség előtt állnak: az október 23-i Kolonics György Emlékfutás összes nevezője ugyanis automatikusan Ötpróbázóvá válik.

A rendezvény célja a kétszeres olimpiai bajnok legendára, Kolonics Györgyre való megemlékezés, és a futás népszerűsítése. Az eseményre INGYENESEN lehet nevezni, október 19-ig éjfélig a www.bbu.huoldalon. Mindenképp megéri nevezni, hiszen a sportélményen és az ingyenes Ötpróba-regisztráción túl az összes résztvevő ajándék egyedi befutóéremmel és pólóval is gazdagodik. További hasznos információk (versenyszabályzat, útvonalak, időpontok) IDE klikkelve érhetők el.