Ötpróbával otthon! 18. nap

Sziasztok, vasárnap van és ma ismét egy jó kis köredzéssel jelentkezem, bemutatom Nektek a #ötpróbávalotthon következő kihívását.

Hazánk büszkeségei, sportolóink életére is komoly hatással van a jelenlegi helyzet, hiszen az Ő hivatásuk maga a SPORT. Edzések, edzőtáborok, versenyek sokasága jellemzi a mindennapjaikat, most mégis, ők is átálltak a „home office”-ra, hiszen tudjuk nincs kivétel, a vírus nem válogat, így aki teheti, az MARADJon OTTHON.

Sokan közülük betekintést engednek a mindennapjaikba, megmutatják akár azt is, hogy hogyan tartják formában/edzésben magukat. Az utóbbi hetekben számos videót, gyakorlatsort láthattunk a közösségi médiában, megmutatom Nektek az egyik kedvencemet.

A videóban a Magyar Kajak-Kenu válogatott Párizs keret tagjai megmutatják, hogy milyen lehet egy jó kis otthoni tréning. Természetesen nem muszáj, monotonnak és unalmasnak lennie, mert egy kis kreativitással igazán hangulatosan is telhet egy edzés.

https://www.facebook.com/100000562862450/videos/3288186524543411/

Szerencsés helyzetben vagyok mivel a videóban szereplő edzőt, Németh Szabolcsot személyesen is ismerem, sőt igen jó családi barátunk, így kicsit bevontam a munkába. Együtt megálmodtuk az ismétlésszámokat, ötleteltünk sokat, így a mai edzésterven kívül már a jövő hétre is kitaláltunk egy kicsit másabb, kicsit keményebb edzést Nektek. 😉

Na de ne fussunk ennyire előre, haladjunk csak szépen sorjában.

Íme, a mai edzés:

– fekvőtámasz (nem baj, ha nem az asztalon csináljátok :D) 30 mp

– helyben futás 1 perc

– evezés (kajak vagy kenu, a választás a Tiéd) 30 mp

Ismétlésszám: 5x

Remélem, hatalmas elánnal vetitek bele magatokat a mai edzésbe, én már megcsináltam, és egyszerűen imádtam!!!

Edzésre fel! Hajrá, Hajrá!!!