Ötpróbával otthon! 14. nap

Sziasztok! A 7. napon jön Timo.   Újra szerda van, a #ötpróbávalotthon kihívás hetének „vége”, tehát ismét én következem.

Mindenekelőtt szeretném megdicsérni azokat, akik immár két hete Velünk tartanak, illetve természetesen azokat is, akik egy-egy napra, vagy nemrég csatlakoztak hozzánk és együtt mozognak az Ötpróbával. Legyetek büszkék Magatokra!

Őszintén megvallom, így, hogy naponta váltjuk egymást kollégáimmal és mindannyiunkra hetente kerül sor, borzasztó gyorsan telnek a napok. Tegnap eszméltem, hogy újra én jövök, és elő kell rukkolnom valami izgalmas feladattal.

Milyen szerencse, hogy a kézilabdázók mindig készen állnak egy kihívásra és kellőképpen kreatívak!

Szandra kolléganőmhöz hasonlóan én is egy ügyességi feladatot hoztam mára, ami nem pont kézilabdás, de egy kézilabdázó hívta ki követőit erre. Ő Amanda Kurtovic, olimpiai, Világ – és Európa-bajnok norvég válogatott kézilabdázó, a Győri AUDI ETO KC jobbátlövője.

https://www.instagram.com/p/B-Kq4lmpVGQ/

Mire van szükség a kihívás teljesítéséhez? Egy WC papír gurigára és egy kis koncentrációra. Ahogyan Amanda is bemutatja, a gurigát a homlokodra kell helyezned, majd álló helyzetből egészen hanyattfekvésig „leereszkedned”, és vissza, anélkül, hogy a guriga leesne a homlokodról.

Ezt a kihívást én is elfogadtam és próbára tettem magam, hogy vajon nekem sikerül-e?!

Íme, az eredmény:

Próbáljátok meg Ti is és hívjátok ki ismerőseiteket, lássuk, kinek van még (egyensúly) érzéke ehhez!

Egy kis segítő videó a mozdulatok elsajátításához: