Nagy őszi pontbeszámítási roham

Az elmúlt napokban felpörögtek az események, ugyanis az október 23-i Kolonics György Emlékfutás összes résztvevője a zord időjárásban nyújtott teljesítménye jutalmaként ajándék Olimpiai Ötpróba-regisztrációval gazdagodott.

 

A hirtelen felduzzadt „csapatlétszám” egyrészt rendkívül örömteli, másrészt viszont komoly többletmunkát igényel az utólagos pontbeszámítások kapcsán. A rekordmennyiségű pontbeszámítási kérelem feldolgozása folyamatban van, munkatársaink jelenleg kizárólag ezzel foglalkoznak – azonban még így is eltarthat néhány hétig, mire az összes újdonsült és korábbi Ötpróbázó megkapja elmaradt pontjait.

Ezzel kapcsolatban kérjük kedves Ötpróbázóink szíves türelmét: valamennyi kérés feldolgozásra kerül, és igyekszünk minél hamarabb jóváírni az összes hiányzó pontot. A bejövő reklamációs üzenetekkel stábunk szintén foglalkozik, de a megnövekedett pontbeszámítási kérelmek extrém mennyisége miatt jelenleg a kapacitásunk 100%-osan ezen kérelmek feldolgozására korlátozódik – e tekintetben is türelmet kérünk: a kérelem beérkezésétől számított néhány héten belül az összes hiányzó pont jóváírásra kerül.

Egy biztos: 2017 év végéig mindenki megkapja elmaradt pontjait.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, és ezúton is köszönjük kitartó Ötpróbázóink türelmét!