Pontot teszünk a “melegítőkérdés” végére

Rengeteg ötpróbázó tette fel a kérdést stábtagjainknak az elmúlt hetekben: mennyi Ötpróba-melegítő jár 60 pont felett? Részvételi szabályzatunk egyértelműen fogalmaz.

Az említett szabályzat IV.3. pontja kimondja, hogy „60 pont elérése után a pontgyűjtés folytatódik: 75, 85, 100 és 120 pontok után a nyereménytáblázatban foglaltaknak megfelelő garantált jutalmak kerülnek újra kiosztásra.”

Mindez azt jelenti, hogy az az ötpróbázó, aki legalább öt különböző sportág abszolválásával eléri 60. pontját egy Ötpróba-melegítővel gazdagodik, aki pedig ezt követően 120. pontját is bezsebeli, egy újabb melegítő birtokosává válik. Tehát részvételi szabályzatunk értelmében 120 pont felett nem jár több melegítő.

Fontos továbbá hangsúlyozni, hogy a melegítőkkel kifejezetten annak az ötpróbázónak a kimagasló sportteljesítményét jutalmazzuk, aki kitartóan küzdött a pontokért és időt, energiát nem sajnálva gyűjtögette szorgalmasan az egységeket az eseményeken. Éppen ezért azok, akik 120 pont felett zárják a sorozatot, kettő darab ugyanolyan méretű melegítő átvételére lesznek jogosultak.  A szervezőiroda egyedi döntése alapján a 120 pont felett járó sapka, táska és póló jutalmak megszerezhetőek.

A sportruházatokat a 2020. június 13-án megrendezésre kerülő Mozgás Éjszakáján mutatjuk be először és már aznap este lehetőség nyílik az átvételre is!

További jó sportolást és pontgyűjtést kívánunk!