esemény betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Zebegény – Dunakeszi sárkányhajós teljesítménytúra

július 4 | 10:00

38 km (4 pont)

ESEMÉNY HONLAPJA

Nehézségi fok: Könnyű, közepes

Kinek ajánlott: A túra fizikailag nem megerőltető, hiszen végig lefelé haladunk a Dunán. Nehézséget legfeljebb a 6-8 órás időtartam okozhat azoknak, akik nem szeretnek túl sokat egy helyben ülni. A kellemetlenségekért viszont mindenkit kárpótol a csodálatos panoráma!
Maga az evezés összesen kb. 4-5 óra, a hosszabb – rövidebb pihenőkkel együtt lesz 7-8 óra a teljes időtartam.
A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk.

FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! Utazás Zebegényig egyénileg vagy a Nyugati pályaudvarról induló személyvonattal.

Javaslat, hogy parkolj az autóddal a 2120 Dunakeszi Liget utca 1. szabad strandnál – végállomás. Séta Dunakeszi – Gyártelep vasútállomásra vonattal, a beszállóhelyhez utazni, így az autód vár a célban. Kb. 30 perccel hosszabb az utazás, de a célba érkezés után egyből hazaindulhatsz kényelmesen. Az útitervet az ELVIRA.HU oldalon megtudod tervezni. Az utazási költség egyénileg fizetendő!

Program:
09:00-09:30 Érkezés Zebegénybe, regisztráció, rövid szárazföldi biztonsági- és technikai oktatás, hajó bepakolása

10:00 a Túra indul

A túra során több pihenőt is tartunk. (Pl. Szentendrei- sziget csúcs), valamennyi enni- és innivalót mindenképpen hozzatok magatokkal!
Tovább indulás után kb. 19 km-t evezünk Surányi homokos partig, itt rövid pihenő. Majd az utolsó 7 km után érkezés Dunakeszire: kb. 18 óra tájban

Dunakeszin a vasútállomás kb. 10 perces sétával érhető el, a vonatok óránként indulnak Budapestre vagy az előzetesen leparkolt autónkkal haza érkezés.

Javasolt öltözék és felszerelés: vízi sportolásra alkalmas, réteges ruházat (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, széldzseki, kalap) naptej, padra ülőke, törölköző, enni- és innivaló.

Értéktárgyakat a hajóba csak saját felelősségre lehet hozni, azok vízmentes csomagolásáról mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett!

Részvételi díj: bruttó 7 000.-Ft/fő (nettó 5 500 Ft)
A program maximális résztvevői létszáma:72 fő!

A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve email formájában. Esőnap nincs!

Fenntartjuk a programváltoztatás jogát!

Részletek

Dátum:
július 4
Időpont:
10:00
Honlap:
https://www.bbu.hu/

Szervező

Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Telefon:
+36 1 260 0107
E-mail:
info@sportagvalaszto.hu
Honlap:
https://www.sportagvalaszto.hu/