esemény betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Sárkányhajózás edzés

2019. szeptember 14. | 09:00 - 11:00

6 km (1 pont)

ESEMÉNY HONLAPJA

Szeretnénk, ha biztonságban éreznéd magad a vízen, és magabiztosan indulnál el az ötpróbás kajak-kenu eseményeken. Talán még sosem eveztél, vagy az idejét sem tudod, mikor fogtál utoljára evezőlapátot a kezedben. Edzőink segítségével pár óra alatt könnyedén rutint szerezhetsz. Nem leszel egyedül: a sárkányhajóban minden alkalommal egy jókedvű csapat vár majd rád. Válassz egy időpontot, és vágjunk bele együtt!

Vedd az ötpróba pontok felé az irányt! Evezz új vizekre! Ha legértékesebb ajándékunkra, a melegítőre pályázol, akkor minden sportágban pontot kell szerezned, a kajak-kenut is beleértve. Emiatt emeltük a téteket és edzés távját is, hogy már ott is pontot szerezhess! 6 km = 1 ötpróba pont

Öltözet: Kényelmes, sportos ruházatban érdemes vízreszállni, az időjárástól függően: rövidnadrág, póló, melegítő, szükség esetén esőkabát, illetve erős napsütés esetén sapka.

Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni, magassarkú cipőben, bakancsban nem.

A ruházat, cipő esetleg vizes lehet, (az esetleg hevesebb lapátolás során származó fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott!

Úszás tudás: Sárkányhajózás esetében mivel a mentőmellényt kell viselni ezért nem kötelező előírás.

Életkor: Betöltött 12 éves kortól lehet jönni, felső korhatár nincs.

El tudsz vinni magaddal valakit?

Ehhez a szolgáltatáshoz be kell lépned!


VAGY

Ők el tudnak téged vinni!

Ehhez a szolgáltatáshoz be kell lépned!


Részletek

Dátum:
2019. szeptember 14.
Időpont:
09:00 - 11:00
Esemény cimkék: