Ahol mindenki ott lesz: 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

Hosszú évek óta az ország legnépesebb és legszínesebb mezőnyét vonultatja fel a SPAR Budapest Maraton Fesztivál, amely idén szeptember 28. és 29. között, 12 teljesíthető távval kínálja meg a mozgás és a főváros barátait. A több mint 30 000 futó között az egészen kezdőktől a profikig, a hangulatfelelős jelmezes kocogóktól a futólépésben várost néző külföldiekig mindenki megtalálható. Naná, hogy az ötpróbások sem maradhatnak ki a buliból: ezúttal 5 távon is szerezhetsz pontokat.

A 34. SPAR Budapest Maraton Magyarország legnagyobb létszámú szabadidősport-eseménye, amit sok más mellett azért szeretünk annyira, mert érinti Budapest meseszép, világörökségi helyszíneit, köztük a Duna-hidakat, a Gellért-hegyet, a Budai Várat, a Parlamentet és a Margitszigetet. 

De az élmény ezen túl is felejthetetlennek ígérkezik: a futók elmondása szerint kevés versenyre jellemző az a pozitívenergia-cunami, amit itt tapasztalhat meg az ember, és ami hosszú időre jókora motivációt adhat az edzésekhez a mindennapokban. Hiszen 30 000 lelkes sportoló egy helyen csak inspiráló lehet! 

Akkor sem kell kimaradnod a jóból, ha edzettségedet tekintve messze állsz egy jamaikai futófenoméntól. Sőt: ez a verseny kiváló kezdő lökés lehet a rendszeres sportoláshoz, hiszen az 500 m-es családi és esélyegyenlőségi távok mellett 2,3 és 5 km-es rövidebb futamok közül is lehet választani, ez utóbbiért pedig már Ötpróba-pont is jár. Ha emelnéd a tétet, akkor a hosszabb egyéni távok mellett váltófutásra is lehetőséged van. Akár a kollégákkal, csapatépítésként is, mert a SPAR Maraton a 8 fordulós Fut a cég versenysorozat része.

A parádés hangulatot a szemrevaló helyszínek és a lelkes sporttársak mellett üde színfoltként a jelmezes futók garantálják. Minél többen vannak, annál jobb – úgyhogy idén a három legnépszerűbb beöltöző jutalmat is kap. Engedd szabadjára a fantáziádat, és nevezz most!

Egy kis ízelítő abból, hogy mi vár rád: