Ajándékeső a Kolonics Emlékfutáson

Az október eddig egyértelműen a szabadidősportról és az Olimpiai Ötpróbáról szól: a múlt hétvégi Spar Budapest Maraton és a NAHÁT-túra után következik az ingyenes Kolonics György Emlékfutás. Felkészülni, vigyázz, rajt!

 

Igyekeznie kell annak, aki szeretne részt venni a Kolonics György Emlékfutáson: az ingyenes eseményre még október 16-ig lehet nevezni, itt. Aki ezt megteszi, a nevezése mellé ajándék Olimpiai Ötpróba-regisztrációt, emlékérmet és egyedi, erre az alkalomra készült pólót is kap – megéri tehát nevezni. A rendezvényen félmaratoni (ez a szám váltóban is teljesíthető), 11 és fél, illetve 2 kilométeres távokon lehet majd rajthoz állni, sorrendben 4, 2, valamint 1 Ötpróba-pontért.

Aki szeretne „bemelegíteni” a Római-parti eseményre, most hétvégén erre is lesz lehetősége. Október 14-én és 15-én a 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon edzettségi állapottól függően mindenki megtalálhatja a felkészültségének megfelelő távot, és róhatja a kilométereket az Ötpróba-egységekért.

A túrázók számára igazi ínyencséget tartogat az e heti menülap: október 14-én, szombaton a rendezik meg a hagyományos NAHÁT-túrát , amelyen 35 és 20 km szerepel a kínálatban. Bakancsot, hátizsákot fel, irány a Börzsöny!

Jó sportolást és eredményes pontgyűjtést kívánunk!